De workshops zijn motiverend, inspirerend, informatief, coachend, humoristisch, serieus en interactief, gericht op persoonlijke ontwikkeling en verhoging van de kwaliteit van leven. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen, mogelijkheid tot brainstormen en discussie.

De volgende workshops worden met einige regelmaat georganiseerd:
* De kwaliteit van mijn communicatie bepaalt de kwaliteit van mijn leven
* Succes is leven volgens mijn criteria in vrijheid en verbondenheid
* Zij die doelen hebben komen verder op alle gebieden van hun leven
* Ontwikkeling is een ontdekkingsreis

Dit zijn open workshops waarop iedereen kan inschrijven. Voor organisaties worden workshops 'custom made' gemaakt, afgestemd op de behoefte van de organisatie. Interesse? Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.               

 

Inhoudelijk was het leerrijk en goed gestructureerd. Je gaf dit op een leuke, interactieve manier. Je hebt heel veel kennis over coaching en bent op vele vlakken thuis. Dat viel me op. Het feit dat het 'casual' gegeven werd is ook veel aangenamer dan een vooropgestelde powerpoint ofzo.
- Nikkie

 

De manier van hoe je de stof gebracht hebt was zeker inspirerend. Ik vond het prettig om interactief bezig te zijn. Zoals ik je heb meegemaakt denk ik dat je een goede coach bent waar je veel mee kunt bereiken als je een specifieke hulpvraag hebt.
- Miranda

 Interesse? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-21594798.